KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wolontariat

Akcja wsparcia schroniska dla zwierząt na ul. Marmurowej.

DRODZY RODZICE!!! SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO AKCJI WSPARCIA SCHRONISKA DLA ZWIERZĄT W ŁODZI NA UL. MARMUROWEJ. KARMA ZBIERANA BĘDZIE U WYCHOWAWCÓW GRUP OD 12.02.2019 R. DO 22.02.2019 R. BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA UDZIAŁ W INICJATYWIE. ZACHĘCAMY DO ZAANGAŻOWANIE SIĘ W ZBIÓRKĘ DLA PODOPIECZNYCH ...

Wspieramy WOŚP 27- wrzuć do puszki w "Bajkowym Przedszkolu".

WOŚP 27 Od poniedziałku 7.01.2019 r. w naszym przedszkolu rusza kiermasz WOŚP 27. W holu głównym nasze dzielne zuchy będą czekały z puszką WOŚP 27. Na kiermaszu znajdziemy wiele ciekawych rzeczy: puzzle, przytulanki, książeczki, słodkie wypieki, serca z masy solnej i wiele innych....    Celem tegoroczn...

Dziękujemy za udział w akcji "POMOC dla WOŁYNIA"

Dziękujemy wszystkim rodzicom i dzieciom za udział w akcji. Przez cały okres świąteczny dzieci  z naszego przedszkola zbierały dary w ramach akcji "Pomoc dla Wołynia". Udało się nam zebrać wiele rzeczy, które zostaną przekazane dla Polaków na Wołyniu. Paczki zebrane z wszystkich placówek zosta...

Zapraszamy do udziału w akcji 100 wyprawek dla małych Polaków na kresach.

 Miejskie Przedszkole nr 13 w Zgierzu zaprasza do udziału w akcji zbierania pomocy i przyborów szkolnych dla małych Polaków mieszkających na ziemiach odłączonych od Polski. Potrzebne są m.in. artykuły plastyczne i papiernicze, plecaki, tornistry,piórniki i pomoce naukowe. Wszystkie rzeczy, kt&...