KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wolontariat


 
Wspieramy WOŚP 2021

Wspieramy WOŚP Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy trwa dalej! do 31 Stycznia 2021 r. w TYM ROKU ZEBRALIŚMY 749.10

Dokarmiamy ptaki zimą

W dniu dzisiejszym dzieci wyruszyły do ogrodu aby nakarmić ptaki.Wyjście było okazją aby dzieci mogły również pobawić się na śniegu i stworzyć śniegowego bałwana:)

Niespodzianki dla Domu Pomocy Społecznej

Przedszkolaki z grupy V przygotowały dla starszych osób świąteczne aniołki. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć:)

PODSUMOWANIE ŚWIĄTECZNEJ AKCJI DLA CAŁDOBOWEGO DOMU SENIORA

Podsumowanie przedświątecznej zbiórki dla podopiecznych Całodobowego Domu Seniora.

Akcja Wołyń

21.12.2020
Akcja Wołyń

Akcja Wołyń

21.12.2020

Akcja "Świąteczna Paczka dla Wołynia" kolejny raz w naszym przedszkolu:)